8 Temmuz 2015 Çarşamba

Sooo Beast

K-pop 'un Yakışıklı Prenslerini bir B2UTY olarak anlatmaktan büyük onur duyarım :)



BEAST


2009 yılında CUBE Entertainment tarafından kurulan 6 kişilik erkek grubudur.Aslında BEAST artık grup olarak adlandırılmaktaydı ilk zamanlarda.Sebebi ise her bir üye başka şirketlerin stajyerleri olup o şirketlerden ayrıldıktan sonra CUBE de birleşmişler.Ciddi anlamda ses açısından ve müzik kaliteleri açısından çok beğendiğim ve takip ettiğim bir gruptur. Grubun fanlarına BEAUTY denir.

 Grup Ekim 2009′da ilk albümleri “BEAST Is The B2ST” ile çıkış yaptı. İlk full versiyon albümleri “Fiction and Fact” i 2011 yılında yayınladılar.  İlk Japonca çıkışlarını da aynı yıl “Shock (Japonca Versiyonu)” ile yaptılar.
BEAST, müzik endüstrisinde yükselen yıldızlar olarak biliniyor. Çıkardıkları albümlerle müzikal anlamdaki beceriler medya tarafından sıkça övgü alıyor.
2014 Good Luck albümü, 2013 te Hard To Love 2012 Shadow ve en sonda 2014 te Özel fanlarına ait  bir albüm yaptılar. 2014 Time 12.30 albümü yayınladılar.Yakın zaman da comeback yapılacağı söylendi.
Best BEAST şarkılarım(benim en çok beğendiklerim)











Kore de her yağmur yağdığında zirveye oturan bir şarkı



ÜYELER


Yoon Doo-joon 








4 Temmuz 1989 doğumludur. Grubun lideri, vokalist'i ve rapçisidir. BEAST üyeleri arasında en fazla oyunculuk yapan kişidir.Ki oyunculuğu da güzeldir. Kore halkı tarafından yapılan anketlerde en çok çıkılmak istenen erkekler içinde yer alır. Kore halkı tarafından da erkeksi bulunur. (ki bence de ciddi anlamda bi erkeksiliği var.) Hatta ulusun erkek arkadaşı ilan edilmiştir.Grupta spor fanatiklerinden birisidir.

 Önceden dediğim gibi toplama grup olarak adlandırılıyorlardı. Kendisi de JYP tarafından eğitilmiş olup, 2AM ve 2PM ayrıldığı bir eleme programında elenmiştir.Daha sonra JYP'nin kardeş şirketi olan CUBE'ye geçmiştir.



  • 2010 yılında All My Love dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. 
  • 2012 yılında Marriying The Mafia 5- Return Of  The Family dizisinde oynamıştır.
  • 2013 yılında Let's Eat 1 dizisinde( oyunculuk anlamında parladığı dizidir) yer almıştır.
  • 2013 yılında IRIS 2 de yer almıştır.
  • 2015 yılında Let's Eat 2 yer almıştır.




Jang Hyunseung 





3 Eylül 1989 doğumludur.Grubun vokali ve dansçısıdır.Çok entresan bir kişiliğe sahiptir.Grup üyeleriyle beraberken diğerleri eğlenirken o çok sessiz ve sakin bir şekilde oturur görürsünüz.Ben ilk bu grubu izlediğimde niye böyle acaba diye düşünmüştüm.Ama meğersem adamın kişiliği böyleymiş.

Önceden kendisi YG de stajyerdi.Hatta BIGBANG documentary programında elenmiştir. Elenme sebebi ise Yg papa tarafından içindeki cevheri ortaya çıkaramadığı için son anda Seungri seçerek Hyun Seung'ı elemiştir. Yoseob tarafından ikna edilerek CUBE'ye katılmıştır.





Dip not geçenlerde aynı zamanda BIGBANG ile albümü yayınladı ve aşağıdaki fotoğraf yayınlandı.

Aralarının açık olmadığı aksine hala yakın olduklarını gösteren bir fotoğraf.(fotoğrafı görünce inanılmaz mutlu oldum VIP olarak Jang Hyunseung ile bizimkileri bir arada görmek harika bir şey)





İşin ilginç yanı bu belgesel çekildiği sırada Yoon Doo-joon belgeseli izliyor ve şarkıcı olamak istiyor. O izlediği adamla aynı takımda inanılmaz bir kader :)

Aynı zamanda 2011 yılında CUBE de olan 4 MİNUTE'den Hyuna ile Trouble Maker adlı bir grup oluşturmuşlardır. Ses uyumlarından tutun sexilik( her ne kadar bu kavramı sevmesem de adamlarda absürt yada zorla yapıyorlarmış gibi bir his yok) açısından da çok beğenilmiştir.






Trouble Maker- troublemaker

Güzel hareketli bir şarkı 

Tabi ki kore halkı tarafından inanılmaz yakıştırılıyor bu çift. Hatta dedikoduları bile çıktı birlikte olduklarına dahi. Tabi ki öyle bir şey olmadığı söylendi. Kimle olursa olsun hakkında hayırlısı olsun demek düşer bize :D

2013 yılında Trouble Maker geri dönüştü yaptı. Now adlı parçayla 

Dikkat yüksek dozda sexilik içerir Ona göre baştan uyarayım.Yaşı tutmayanlar izlemesin.



Bu sene içine solo olarak ta dönüş yaptı.My isimli albümüyle You're The First şarkısı da çıkış parçasıdır.






Yong Junhyung




19 Aralık 1989 doğumludur. Grup ta rap ve prodüktörlükten sorumlu üyesidir.Son zamanlarda söz yazarlığına başladı. Ve iyi ki de başlamış. Geçeği söylemek gerekirse önceden BEAST ilgimi çekmiyordu. Sonra kendisin Monstar dizisinde fark ettim ve resmen adama kapıldım gittim.

Kolunda dövmesini beğendiğimi söylemeden geçemicem. 3 tane dövmesi bulunmaktadır.Bir tanesi köprücük kemiğinde annesiyle beraber seçmiştir bu dövmeyi. Anlamı ;tekrar doğsam yine sizin oğlunuz olurdum(bir çok kaynakta buna yakın bir cümle çevrilmiş)

Kolunun iç tarafında latince yazdırdığı dövmesi( ki  ben bunu daha çok beğeniyorum) '' Bugünü tut kaçırma. Ve yarın kelimesine mümkün olduğunca az inan''



Bir yerine daha dövme yaptırmış ki neresi olduğunu bende bilmiyorum yani görmedim.Ama fan sitelerinde yazanı söylüyorum size ; If I die tomorrow, I would never regret. Anlamı ise Yarın ölürsem asla pişman olmayacağım (orantılı dövmeleri seviyorum erkeklerde çok hoş duruyor)


Grup içinde tek skandalı çıkan üyedir. KARA grubundan GO Hara ile 2011 yılında ilişkilerini duyurdular ve 2013 yılında yollarını ayırmışlar.


Ardından dalyan gibi çocuk kendini şarkılara verdi. Hard To Love Albümü yayınlandı ve içinde Will Be Alright, How to Love, I'm Sorry gibi inanılmaz balladlar barındıran bir albüm.

Will Be Alright(harika bir şarkı)


How To Love  <3


I!m sorry

Böyle parçalardan Shadow'a sıra gelmiyor doğal olarak. Ama shadow da beğenmiştim. :) Yukardakiler kadar olmasada 

shadow

Kendisinin bir de solo albümü bulunmaktadır. Flower kendini yansıttığı bir albümdür.Albüm yayınlandığı zaman G-Dragona özentisi(!) olarak adlandırıldı.Ona sorduklarında bu konuyu G-Dragona benzetilmekten büyük onur duyduğunu söylemiştir.( Her renkli saçlıyı her rap yapanı her müzik kalitesini değiştirenlere bunu söyledikleri için artık çok alışa gelmiş bir durum oldu. Ki VIP olarak kesinlikle bir benzerlikleri yok ve Junhyung'u dinlemekten büyük zevk alıyorum)


Dip Not olarak kore de rapini sevdiğim erkekler arasında bulunur.( Diğerleri ise:T.O.P, GD, Zico,Jay park,Bobby,Minho(winner), B.I )

  • 2012 yılında Monstar dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.İzlemediyseniz izleyin derim çok harika bir konusu yok zaten 12 bölüm okul ve gençlik dizisidir.
Renk kördür bu arada Showtime de söylemişti ondan da bahsedicem sayın okuyucu sırayla :D


 Yang Yo Seob




5 Ocak 1990 doğumludur. Grubun ana vokalidir. Benim  kendisini görünce maknea sandığım üyedir.Öyle gözükmüyor mu baksanıza şeker bişi dicem olmıcam ama da bir baklava var amanın dersiniz bu surata bu vücut. Grup içinde 2.futbol manyağı olan ve aynı zamanda boksla da çok ilgilidir.


Kendisi koyu bir IU fanıdır. Ama ne yazık ki IU bir türlü oğlancazımızı görmemiştir. Grup için de en fazla müzikaller yapan üyesidir. Müzikallerin aranan oyuncusudur. 

Solo çıkış da yapmıştır. Junhyung tarafından yazılmış olup aynı zaman Junhyung'un eşlik ettiği Cafeine




Lee Gi Kwang





30 Mart 1990 doğumludur. Grupta dans ve vokalden sorumludur. İlk olarak JYP de stajerlik yapmış daha sonra CUBE 'ye geçmiştir.Sahne adı AJ olarak çıkış yapmıştır.Hatta o zamanlar geleceğin Rain'i denmiştir.Daha sonra kendi ismini kullanarak BEAST'e dahil olmuştur.Grup içinde Futbol fanatiği olan 3. kişidir.Bu sevimli suratına aldanmayın adamın kaslarını görünce farklı bir gözle bakıyorsunuz.


buyrun gardaşlarım :D

  • 2009 yılında High Kick Through The Roof dizisiyle oyunculuğa başlamıştır.
  • 2010 yılında Glad to love you dizisinde yer almıştır.
  • 2011 yılında Me To Flower dizinde yer almıştır.
  • 2011 yılında Welcome To The Show yer almıştır.
  • 2013 yılında 20 years old yer almıştır.

Son Dongwoon 










6 Haziran 1991 doğumludur. Grubun makneası.Ki ben hala inanamıyorum en küçükleri olduğuna.Grubun vokalidir.Babası profesördür. 

3 dil biliyor.Çince, Japonca ve ingilizce.Japoncası iyi olduğu için Japonya da solo albüm yayınladı.Ki sesine o kadar yakışmış ki (çok nadir japonca şarkı dinlerim sevdiğim şarkıcıların ki olur genelde dinlediklerim) 
KIMISHIKA adlı solo çalışması 







son olarak şeker mi şeker bir performans bırakıyorum





Ve eğer BEAST'i daha yakından tanımak isterseniz SHOWTİME 'ı izlemenizi ŞİDDETLE ÖNERİRİM





Eğer yanlışım olduysa yada eksiğim varsa özür dilerim :)
Hayırlı sahurlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder