16 Kasım 2015 Pazartesi

FEAR

Dinlemek büyük zevk aldığım , Çok beğendiğim 2 idol'ünde bir arada bulunduğu bu parçayı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyarım.

Rap seven bir insan değilimdir. Hiç mi dinlemem aksine T.O.P olsun G.D olsun CL olsun onların parçalarını dinlemeyi severim ama öyle çok aramam rapi. Fakat Minho sayesinde fena sardım bu rape özellikle de kendisine :D
 
Bilenleriniz vardır yakın zamanda WINNER üyesi Song Minho SMTM4'e katıldı. Gayette güzel bi yarışma geçirdi. Final bölümün de Minho'ya Taeyang eşlik etti ve fırtına gibi estiler
.
Taeyang sayesinde mi fırtına gibi estiler hayır. Aksine Minho'nun sözleri o kadar içtendi ki Taeyang'ın sesiyle şarkı resmen sizi içine alıyor.Yarışmayı kazanamadı ama günlerce müzik listelerinde kaldı şarkı.

Buyrun Türkçe altyazılı hali :


Zorluklarla karşılaştığım zaman, kendime güven duymadığım zaman  önce uzunca dua ediyorum.Sonra sakinleşmek için Fear'ı açıyorum.





Çevremdeki herkes bana ne anlıyorsun bu korece şarkılardan diyor. Dediği bile anlaşılmıyor diyorlar. Ama bir şarkıyı anlamak için illa dilini bilmene gerek yok. Zaten şarkılar mantık işi değildir. Duygudur, senin kalbine ve ruhuna dokunabiliyorsa  dilinin ne olduğu pek önemli değildir.


Ve önemli olanda ruha dokunan, kalbe işleyen şarkılar yapmak gerisi faso fiso :D





İnşallah yakın zamanda WINNER Comeback'iyle de şöyle bi kulağımız şenlenir:)

İyi Geceler :)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder